Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/aktoyz/rauftahamiler.com/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 664
Hiloterapi Maskesi – Prof.Dr.Rauf TAHAMİLER
Çocuklarda Sinüzit ve Alerji
Haziran 27, 2021
Burun Anatomisi
Haziran 27, 2021

Yüz ve Burun estetik ameliyatları sonrasında şişlik ve morluk tarihe karışıyor.

Burun ve yüz estetik ameliyatları sonrasında göz çevresinde ve yüzde oluşan şişlik ve morlukları engellemek için ameliyat sırasında ve sonrasında şimdiye kadar kullandığımız yöntemler artık eskide kaldı. Hilotherapie maskesi sayesinde ameliyat sonrasında 3-4 saatlik uygulama ile şişlik, morluk ve ağrı neredeyse hiç gözlenmemekte. Bu modern ve teknolojik yöntem hem uygulama kolaylığı açısından hem de sonuç olarak oldukça başarılı.

Hilotherapie maskesinin buz uyygulmasına göre avantajı nedir ?

Ameliyat sonrasında şimdiye kadar şişlik ve morluk olmasın diye birçok yöntem kullandık. Gözler üzerine ağırlık torbaları, sıkı bandaj ve en sık olarak da buz uygulaması. Özellikle buz uygulaması hem dokuları aşırı soğuttuğu ve kimi zaman uygulama sonrasında oluşan aşırı kızarıklık nedeniyle morarmaya karşı çok etkili olamıyordu. Üstelik buz uygulaması sırasında dokular aşırı soğukla karşılaştıkları için dokulardaki lenf drenajı bozulabiliyor ve bazen ameliyatın ertesi günü aşırı şişliğe neden olabiliyordu. Yeni yöntemle ameliyat sonrası soğutma işlemi 15-20 derece arasında sabit tutulurken uygulama sırasında kullanılan maskeler sayesinde hastalarımız oldukça rahat etmekteler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önemli Bilgilendirme

1 Temmuz 2021 Tarihi İtibarı ile Sadece Medicana Ataşehir Hastanesinde Hasta Kabul Edeceğim, Bilgilerinize sunarım.